Bradumania

Bine ai venit, cum te putem ajuta?

Dacă n-ar exista Crăciunul, n-am exista nici noi. Nu defrișăm păduri și nu distrugem parcuri. Creștem brazi cu multă dragoste și grijă, în arii special amenajate. Îi tundem și le aplicăm suporturi speciale pentru a direcție creșterii și formă ideală. Îți aducem bradul direct de la producător, perfect sănătos, cu toate actele în regulă.

Știai că un brad, în mediu, crește doar 1 metru în 5 ani? Pentru a crește un pom de Crăciun frumos și sănătos ai nevoie de multă răbdare, dăruire și dragoste. Bradul, pe care ți-l aducem în casă, vine din Polonia și face parte din speciile de brad cu ac rezistent, crescute special pentru sărbătorile de iarnă. O parte din ei sunt crescuți direct în ghiveci, pentru a asigura rata prinderii și a crește durata vieții pomului. Atunci când brazii părăsesc pepiniera pentru a ajunge, de sărbători, în casele oamenilor, noi plantăm alți pomi de Crăciun în loc, pe care îi îngrijim și creștem cu dragoste alți 10-15 ani. 

Alege ziua și ți-l livrăm atunci când dorești. Cum faci comanda? Foarte simplu:
1. Online, chiar aici pe site, sau la telefon, cu livrare gratuită, direct de Moș Crăciun în zona București-Ilfov și cu livrare prin curier oriunde în România, în maxim 2 zile.

2. La punctele de vânzare din București, între orele 9:00 – 21:00, inclusiv în weekend str. Turnu Magurele 92-108 
Parcarea Selgros Berceni

Avem până la 6 000 brazi în stoc, din care să alegi, cu înălțimea între 1,20 – 2,50 metri.
Îți livrăm brazii perfect sănătoși, cu trunchi perfect vertical și o formă ideală. Creștem brazi care nu se scutură deloc de ace. Da, așa brazi există, și ei sunt foarte-foarte pufoși.

Brazii sunt crescuți direct în ghiveci, fapt ce asigură 90% durata vieții pomului.

30 zile (minim) nu-ți faci griji de căderea acelor, dacă alegi un brad de soiul Abies Nordmanianna.

Top-Quality sunt brazii de cea mai înaltă calitate. Adică, un brad foarte bogat, etajat simetric, fără spații între crengi. Top-Quality este un brad aproape perfect, creșterea căruia necesită o atenție deosebită. Doar 5% dintr-un lot de brazi ajung de calitate Top-Quality. Diferența dintre Standard și Premium ține de numărul mai mare de crengi și simetria lor aproape ideală.

Bradul argintiu (alb) este o specie originară din Europa, a cărui arie de creștere se întinde dinspre munții Pirinei până în sudul Italiei și nordul Serbiei. Este un conifer masiv, cu înălțimi de până la 40–50 m, cu diametrul trunchiului de până la 1,5 m. Are ace de formă aplatizată, cu 1,8–3 cm lungime și 2 mm lățime, cu 0,5 mm grosime, de un verde închis deasupra și cu două benzi lungi albe dedesubt. Vârful acelor este, de obicei, puțin crenelat. Are o aromă puternică de conifer și necesită mult mai multă atenție, resurse și îngrijire, în comparație cu specia Nordmanianna. 


Bradul Abies Nordmanniana (bradul Nordmann sau caucazian) este o specie originară din zona munților Caucaz, cea mai apreciată specie de brad, datorită aspectului și formei sale deosebite, cu crengile simetrice, etajate, coroană sub formă piramidală, densă. Acele au vârful rotunjit, de culoare verde închis, cu aspect lucios. Spre deosebire de bradul argintiu, Nordmanniana are o aromă mai puțin pronunțată.

– lasă-l să se adapteze la temperatura camerei
– nu-l așeza aproape de sursele de căldură (încălzitoare, radiatoare, calorifere)
– pulverizează-i ramurele fiecare 4 zile cu minimum 400 ml apă
– îl poți împodobi frumos, ca să-ți fie și mai drag

Ho ho ho, cu ce te putem ajuta?