Bradumania

Fii Moș Crăciunul angajaților tăi

Fiecare angajat ar fi fericit să primească în dar un brad în ghiveci, perfect sănătos, de calitate superioară, pe care să-l poată replanta după sărbători. Pentru a vă scuti de grija pregătirii, ambalarea și livrarea către companie rămâne pe seama noastră!

Fii eco friendly

Arată-le angajaților că îți pasă de mediul înconjurător, este o responsabilitate de valoare a companiei. Trebuie să fii un exemplu de bună practică pentru aceștia, iar cumpărând cadouri eco, poți îmbuntăți viziunea companiei. Brazii sunt considerați ca posibilități de reciclare, care economisesc apa și energia și nu dăunează naturii sau vietăților în timpul creșterii, chiar din contră, aceștia dăruiesc naturii aer proaspăt și curat, fără a cere ceva în schimb!

Fii sustenabil

Protecția mediului a devenit o componentă importantă în activitatea firmelor. Din ce în ce mai multe companii adoptă decizii cât mai prietenoase cu mediul. Alege să fii sustenabil, deoarece creșterea brazilor nu presupune defrișarea pădurilor și distrugerea parcurilor. Brazii sunt crescuți cu multă dragoste și grijă, în arii special amenajate. Atunci când brazii părăsesc pepiniera pentru a ajunge în casele oamenilor, se plantează alți pomi în loc, care sunt îngrijiți și crescuți cu grijă alți 10-15 ani.

Creează durabilitate

Brazii pot fi replantați și tot odată sunt un element de decor deosebit de durată. De fiecare dată când vor vedea brazii, angajații își vor aminti de o valoare importantă pe care o are compania- cea de a fi durabilă! Prin replantare, vor ocroti natura și vor oferi universului mai mult oxigen.

Dăruiește-le scrisori personalizate

Fii original și creează o sărbătoare de Crăciun memorabilă oferindu-le angajaților scrisori personalizate (la cerere), în care compania să-și exprime recunoștința pentru munca depusă pe parcursul anului și să le ureze Crăciun Fericit! Gesturile mici și mai ales personalizate îi fac pe angajați să se simtă speciali și motivați să dea un randament cât mai mare la muncă!

Vezi oferta

Lasă-ne mai jos datele solicitate și bucură-te să fii Moș Crăciunul angajaților tăi!

  PUNCTE DE VÂNZARE

  str. Turnu Magurele 92-108
  Parcarea Selgros Berceni

  Băneasa Shopping City
  Șoseaua Bucuresti – Ploiesti 42D
   
   

  bradomania.ro@gmail.com

  ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

  Copyright © 2020 BRADUMANIA. All Rights Reserved.

  Ho ho ho, cu ce te putem ajuta?