Bradumania

Cine suntem

. Nu defrișăm păduri și nu distrugem parcuri. Creștem brazi cu multă dragoste și grijă, în arii special amenajate. Îi tundem și le aplicăm suporturi speciale pentru a direcție creșterii și formă ideală. Îți aducem bradul direct de la producător, perfect sănătos, cu toate actele în regulă.

Produsele noastre

Bradul, pe care ți-l aducem în casă, vine din Polonia și face parte din speciile de brad cu ac rezistent, crescute special pentru sărbătorile de iarnă. O parte din ei sunt crescuți direct în ghiveci, pentru a asigura rata prinderii și a crește durata vieții pomului.

Cum lucrăm

Creștem brazii tot anul, în pepiniere special amenajate, pentru ca apoi, în prag de sărbătoare, să ne deghizăm în Moș Crăciuni și să venim cu 5 brazi frumoși la ușa ta. Alege-l pe cel care îți place mai mult, iar Moșul îți va lăsa cadou o ghirlandă LED cadou.

De ce 

BRADUMANIA

Nu defrișăm păduri

Creștem brazii în pepiniere special amenajate. Nu defrișăm păduri și nu distrugem parcuri.Creștem brazi cu multă dragoste și grijă, în arii special amenajate. Îi tundem și le aplicăm suporturi speciale pentru a direcție creșterii și formă ideală. Îți aducem bradul direct de la producător, perfect sănătos, cu toate actele în regulă.

Suntem responsabili

Atunci când brazii părăsesc pepiniera pentru a ajunge, de sărbători, în casele oamenilor, noi plantăm alți pomi de Crăciun în loc, pe care îi îngrijim și creștem cu dragoste alți 10-15 ani.

Crescuți în ghiveci

Brazii sunt crescuți direct în ghiveci, fapt ce asigură 90% durata vieții pomului. 30 zile (minim) nu-ți faci griji de căderea acelor, dacă alegi un brad de soiul Abies Nordmanianna.

Experiență plăcută la livrare

În prag de sărbătoare, ne deghizăm în Moș Crăciuni și venim cu 5 brazi frumoși la ușa ta. Alege-l pe cel care îți place mai mult, iar Moșul îți va lăsa cadou o ghirlandă LED de 7 metri. Copiii vor fi foarte fericiți!

Comanzi simplu

1. Online, chiar aici pe site, sau la telefon, cu livrare gratuită, direct de Moș Crăciun în zona București-Ilfov și cu livrare prin curier oriunde în România, în maxim 2 zile. 2. La punctele de vânzare din București, între orele 9:00 - 21:00, inclusiv în weekend: str. Turnu Magurele 92-108 Parcarea Selgros Berceni

Top-Quality

Top-Quality sunt brazii de cea mai înaltă calitate. Adică, un brad foarte bogat, etajat simetric, fără spații între crengi. Top-Quality este un brad aproape perfect, creșterea căruia necesită o atenție deosebită.

Cine cumpără de la noi o dată - mai vine și a doua!

Contacte
Dorești să ne contactezi?
Luni-Duminică: 09:00–21:00

Îți livrăm acasă 5 brazi iar tu alege-l pe cel dorit de tine.

Curierul va veni îmbrăcat în Moș Crăciun
Ho ho ho, cu ce te putem?