Bradumania

Termeni si conditii


Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.bradumania.ro
Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.


ACCESUL LA SITE

Orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare Cumparator) care acceseaza Site-ul – confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita accesand link-ul „Termeni si conditii” disponibil in fiecare pagina din Site, in partea de jos.


DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.bradumania.ro (imagini, grafica, texte, simboluri, scripturi, programe si alte tipuri de date) este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente de mai sus fara acordul autorilor se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email brazi@bradumania.ro


DESCRIEREA PRODUSELOR

Descrierile produselor de pe Site sunt realizate atat in varianta comerciala (prezentarea scurta) cat si in varianta detaliata (prezentarea pe larg), acuratetea informatiilor fiind garantata. Pozele produselor sunt oferite cu titlu informativ. Marimea, forma si culoarea brazilor taiati sau in ghiveci precum si a coronitelor disponibile in oferta noastra poate fi diferita, in functie de stocul curent. Puteti solicita in orice moment o poza cu brazii aflati in stocul curent pentru edificare inaintea plasarii comenzii.


DESCRIEREA SERVICIILOR

Magazinul online www.bradumania.ro va sta la dipozitie cu o gama variata de servicii:
– Livrare brazi la domiciliu oriunde in Bucuresti si Ilfov in maxim 2 zile. 
– Montare gratuita brad taiat in suport
– Distributie si vanzare brazi en gross


PRETURILE

Preturile afisate pe www.bradumania.ro nu includ TVA. Livrarea in Bucuresti este 29 lei, iar în țară 93 lei. 

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in in confirmarea de comanda. Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de evolutia stocurilor proprii si preturilor din piata.


COMENZI/LIVRARI

Livram in timpul saptamanii intre orele 10:00 si 22:00 iar in weekend si sarbatorile legale intre 12:00 si 22:00. Comenzile plasate in timpul saptamanii pana la ora 12:00 sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti iar Ilfov in ziua următoare. Timpul obisnuit de livrare este intre 1-2 zile.

Facem tot posibilul pentru a livra comenzile la data si ora specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la timp nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, manifestatii de strada sau alte cazuri de forta majora. In aceste cazuri vom tine legatura cu Cumparatorul pentru a gasi cea mai buna solutionare a probelemei aparute.

Comenzile plasate pe Site sunt livrate folosind curieri proprii (nu prin firme de curierat).


ANULAREA COMENZILOR SI RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de ziua livrarii, acestuia i se va returna suma integrala. In cazul in care solicitarea de anulare vine in ziua livrarii comenzii, suma va fi returnata partial sau – daca comanda a intrat deja in livrare la curier – nu va fi posibila anularea.

Livrarea in alte zile sau in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.

Conform OUG 34/2014 brazii taiati si coronitele de brad vandute de site-ul www.bradumania.ro nu se returneaza fiind incadrate la categoria produse perisabile.


PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, prin PayPal, virament bancar (ordin de plata), Western Union sau numerar, la livrare.

Pentru plata prin card de credit/debit, Site-ul accepta urmatoarele carduri: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.


GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Nu ne asumam nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting, aceasta poarta intreaga responsabilitate.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate solicita relivrarea produselor comandate in conditiile optime.

Produsele comercializate pe Site beneficiaza de garantie in baza Ordonantei nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atat timp cat nu constituie produse de tip perisabil/flori/plante.
Daca aveti probleme legate de o comanda, probleme ce nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu Reprezentantul Customer Service cu care discutati, puteti solicita medierea problemei la acest mail brazi@bradumania.ro


CONDITII LEGALE

Site-ul www.bradumania.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 
 

PUNCTE DE VÂNZARE

str. Turnu Magurele 92-108
Parcarea Selgros Berceni

Băneasa Shopping City
Șoseaua Bucuresti – Ploiesti 42D
 
 

bradomania.ro@gmail.com

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Copyright © 2020 BRADUMANIA. All Rights Reserved.

Ho ho ho, cu ce te putem ajuta?