Există 2 categorii de oamenii: 1 – cei care își cumpără bradul de îndată ce licărește Decembrie în calendar, 2 – cei care lasă totul pe ultima sută de metri și aranjează bradul în ajunul Crăciunului, ascultând, în grabă, Jingle Bells.

Din orice categorie ai face parte, noi avem brazi pentru toți. Și faza cea mai tare este că nici nu trebuie să ieși din casă. Ai făcut un click pe site sau ne-ai sunat la +40 749 665 255  și îți aducem noi bradul, acasă sau la birou, oriunde vrei. Și nu doar unul, dar 5. Tu îl alegi pe cel care-ți place. Nu-ți place niciunul? Îți returnăm banii.

Îți ia doar 7 minute, maximum:

  1. Intri pe bradomania.ro și comanzi bradul dorit. Cu ghiveci sau fără, verde sau argintiu, parfumat sau pufos, de 1 metru sau 5 metri. Avem în stoc în jur de 6000 brazi. Chiar ai de unde alege, pe bune.
  2. Achiți online, cu cardul, sau direct la livrare (care e gratuită, apropo, în zona București-Ilfov). 
  3. Așteaptă livrarea în maxim 2 zile. Nu te speria când te vei trezi cu Moș Crăciun la ușă. E curierul nostru. Îți va aduce 5 brazi, din care tu să alegi unul. Sau mai mulți. Vei primi, pe loc, nota de plată, garanție de la producător și o ghirlandă LED de 7 metri – cadou de la Moș.

Îți poate lua și mai puțin de 7 minute procedura, nu-i așa? Am socotit noi cu rezervă, just in case.

Dacă totuși preferi să pui mâna pe brad înainte să-l cumperi, te așteptăm, cu drag, și în punctele de vânzare bradomania, în București:

Poți face comanda și la telefon: +40 749 665 255
Îți va răspunde Moșul, nu renii lui, garantăm.

De ce bradomania.ro?

  • Nu tăiem păduri și parcuri. Creștem brazi exclusiv pentru sărbătorile de iarnă, în pepiniere speciale, inclusiv brazi în ghiveci, care pot fi replantați
  • Îți aducem bradul direct de la producătorul din Polonia, Top-Quality, de formă perfectă
  • Avem brazi pentru orice gust și buget
  • Ne plac sărbătorile de iarnă cu miros de brad

Hai că dacă nu te-am convins, să știi că și Delia a luat un brad de la noi. Chiar crezi că are gusturi rele? 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *