Să înceapă războiul brazilor artificiali și a celor naturali. A devenit deja o tradiție în fiecare an, pe la începutul lunii decembrie, să pornească certurile între creștini. Toate ca la carte: două tabere, fiecare cu dreptatea sa, și fiecare pornită să-și apere convingerea cu orice preț.

Ce-ar fi să ieșim din ambele cercuri și să privim de la o parte, cu toate argumentele pro și contra, lista celor mai populare frici care dau naștere conflictelor în pragul sărbătorilor de iarnă:

De ce să tăiem pădurile?

Pomii de Crăciun n-au nici o legătură cu pădurile și parcurile. Aceștia sunt crescuți în pepiniere speciale, cu multă grijă și dăruire, urmând proceduri speciale. Bradul care ajunge în casa ta de sărbători, pufos și cu o formă perfectă, e rezultatul unei munci enorme. Știai că un brad crește doar 1 metru în 5 ani? Iar cei pe care ți-i aducem cu rădăcini sunt plantați direct în ghiveci? Și asta e o muncă enormă. Iar fiecare lot de brazi tăiați este imediat înlocuit cu puieți noi.

Brazii naturali sunt prea scumpi pentru câteva zile de sărbătoare


Pomii de Crăciun sunt, de regulă, de 2 specii: argintii (albi) și Nordmann, care presupun îngrijire diferită. Brazii Top-Quality, care ajung în casa ta de sărbători, reprezintă doar 5% din numărul total de brazi din lotul brazilor crescuți în acel sezon. În plus, aceștia vin în România direct de la producătorul din DANEMARCA, iar livrarea ți-o asigurăm noi, gratis. Dacă pui, cap la cap, toate cheltuielile de cultivare, îngrijire și transportare, ieși la un raport ideal de preț-calitate.

Cad acele și-ți petreci sărbătorile curățând covoare

Specia brazilor Nordmann, cu crengile bogate și forma perfectă, nu se scutură de ace. Pentru că este specia pomilor de Crăciun. La livrare, ai 5 brazi din care să-l alegi pe cel care îți place, iar noi îți prezentăm toate certificatele de calitate de la producător.

Și dacă nu-mi place bradul la livrare?

Tocmai din acest motiv îți aducem 5 brazi, și nu unul. 5 brazi, din care să-l alegi pe cel care-ți place mai mult. Și dacă totuși se întâmplă să nu alegi vreunul, îți returnăm banii. În plus, atunci când faci comanda, poți selecta ziua și ora la care să-ți aducem bradul. Iar curierul nostru, Moș Crăciun, îți lasă și un cadou – ghirlandă LED cu lungimea de 7 metri.

De ce nu avem brazi românești?

Pentru că nu defrișăm păduri. Pentru că pomii de Crăciun se cresc în condiții climaterice speciale, în pepiniere special amenajate, cu toate dotările necesare. De brazi au grijă specialiști care cunosc toate regulile și secretele de creștere a unui pom de Crăciun ideal. Anume de aceea, el chiar ajunge ideal în casa ta.

E trendy să fii Eco, Bio și să alegi un brad artificial de Crăciun, chiar dacă tu îți dorești, în suflet, un brad adevărat, care să miroasă a copilărie. Noi îți aducem brad și în ghiveci, pe care îl poți planta în curte sau oriunde vrei tu, la sfârșitul vacanței de iarnă. Apropo, bradul argintiu are o aromă de conifer mult mai pronunțată decât bradul Nordmann. Tu ce alegi: un brad super-pufos sau unul parfumat?

Alege-l pe al tău, brad ideal, pe bradomania.ro. Toate pozele pe care le vezi pe site sunt adevărate, cu brazi Top-Quality, fără Photoshop.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *